Na Kupu Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore održanom u nedelju, 19.05.2013 godine u Novom Sadu naš karate klub „Samuraj“ osvojio je drugo mesto u borbama iza K.K. „Knjaz“ iz Aranđelovca, a ispred K.K. „Dinamo“ iz Pančeva. Moramo nažalost da napomenemo da je suđenje opet bilo u najmanju ruku neobjektivno što je i laicima koji ne poznaju toliko takmičarska karate pravila bilo jasno. Nadamo se da će regionalni i nacionalni savez konačno naći način da se izbore sa tendeciozni suđenjem!   Na kupu Srbije osvojili smo 8 medalja, i to: 4 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane.

Osvajači medalja su:

Zlatne: Vasović Andrijana, Nteros Anastasios, ekipno kadetkinje (Vasović, Kojović, Lazić, Lenc), ekipno juniori (Prokopić, Vučinić, Vignjević, Janković I.)

Srebrne: Ličina Dragan, ekipno mlađi seniori (Ličina, Todorović, Martinović)

Bronzane: Vignjević Luka, Šiljić Aleksandra

Na „Novi Sad open 2013″  karate klub „Samuraj je osvojio 8 medalja: 3 zlatne, srebrnu i 4 bronzane. Ovog puta su za najmlađe uzrasne kategorije u borbama zablistale devojčice koje su osvojile sva 3 zlata za „Samuraj“, dok su dečaci osvojili srebrnu i 2 bronzane medalje.

Zlatne medalje: Smiljanić Katarina, Perović Ivana i Radović Anja.

Srebrna medalja: Ekipno dečaci 2002 i 2003 (Čolović Jovan, Ćosić Lazar, Trifun Uroš i Đurković Stefan)

Bronzane medalje: Trifun Stefan, Trifun Uroš, Ćosić Lazar i Čolović Jovan.

Čestitamo!

Sledeći turnir, ujedno i poslednji u tekućoj 2012/2013 sezoni je regionalno ekipno prvenstvo Evrope (8. i 9. jun -Herceg Novi – Crna Gora) za kadete, juniore i seniore gde će iz našeg kluba učestvovati nekoliko takmičara!

« »